Wat anderen zeggen…

Deze getuigenissen zijn letterlijke citaten uit emails.

Een vrouw, door het goddelijke toeval op m’n zwangere pad gezet, verlostte week na week m’n lichaam van verborgen spanningen. Ze bracht mijn geest tot rust in een tijd van grote veranderingen. Maar vooral was ze begeleidster van mijn ziel, die een oeroude taak moest volbrengen. En ze was tegelijk begeleidster van de ziel van mijn dochter die naar de aarde moest komen (ze accepteerde je vanaf de eerste ontmoeting met een schopje). Ik wel je graag bedanken Mieke, wat je voor mij en … hebt gedaan is onbetaalbaar.

A. dokter, 28j.

Ik bewonder de kracht, de overtuiging en de betrokkenheid die je aan mijn mama hebt getoond. Het was toen voor mij duidelijk dat het hoog tijd was dat ze bij jou kwam. Ik besef dat ze heel ver is. Ze heeft een lange geschiedenis achter de rug, dat voel je hé? Nu zijn mijn ouders zo radeloos dat ze eindelijk een opening tonen naar “iets anders”. Ik laat mijn moeder nu zelf beslissen of ze dat pad verder wil bewandelen.

M.

Mijn zus heeft er enorm deugd van gehad. Niet alleen mentaal maar ook eens fysiek want ze had die nacht alvast voor de eerste keer in weken geslapen als een roosje! Ze hebben dan ook de knoop kunnen doorhakken en zijn er voor een weekje van tussen en zitten met hun drietjes in Frankrijk. Het is natuurlijk nog steeds moeilijk maar beetje bij beetje zal het wel beter gaan. Ze vond het super dat ze bij jou is geweest en als ze er klaar voor is zal ze er zeker terug staan.

En ik ben o zo blij dat M…. mij ook ooit “jou leren kennen” als cadeau heeft gegeven.

N.

Ondertussen meer dan een week verder, en nog altijd geen pilletje aangeraakt of genomen. Goed hé. Ik wil je toch nog eens bedanken voor je hulp. Zonder jou was het me nog niet gelukt! Ik slaap nog wel niet door en ben moe. Ook last van mijn onderrug. Is blijkbaar mijn zwak punt. Maar nu stoort het me niet meer dat ik niet goed slaap. Ik lig rustig in bed en maak mij niet druk over het feit dat ik de volgende dag niet fit zou zijn. Dat maakt het verschil.

V.

Bij deze wens ik u van harte te bedanken om mijn kind uit haar problemen geholpen te hebben.

4 à 5 jaar geleden is ze minder beginnen eten met anorexia tot gevolg. Gedurende heel die tijd hebben we gezocht naar een oplossing hiervoor. Van dokter naar diëtiste en van diëtiste naar psycholoog… het bleef duren zonder veel resultaat. Ze heeft hiervoor zelfs in het ziekenhuis gelegen.

Toen heeft ze gehoord over shiatsu en we waren benieuwd of dit misschien een oplossing zou kunnen zijn (we hadden al zoveel geprobeerd). Samen met een heel toffe diëtiste en met uw inzet en uw magische handen heeft mijn kind opnieuw leren eten.

Door u heeft ze terug rust, kalmte en zelfvertrouwen gekregen en dat was nodig om verder te kunnen met een diëtiste. Zonder u had ze zeker nog niet gestaan waar ze nu staat. En dat zegt ze ook zelf. Ze straalt weer en ik vind mijn kind terug dat ik vroeger had.

Ik zal het zeker niet nalaten indien er mensen zijn die me vragen wat ze hiervoor gedaan heeft, om uw coördinaten door te geven. Ik vond dat u dit zeker mocht weten.

E.

Ik heb geen migraine aanval gekregen, nochtans had ik gisteren alle voortekenen van een aanval. Proficiat voor jouw behandeling.

E. zelfstandige 55 j

Wat ben ik blij dat ik over je hoorde en ondertussen zelf een ongelooflijk positieve verandering mocht ondervinden.
Vanaf het eerste moment had ik het volle vertrouwen in je. Ik volgde je advies op de voet op en het resultaat liet niet lang op zich wachten! Na amper 3 weken een ander voedingspatroon te volgen heb ik veel meer energie de hele dag door.
Mijn rugklachten verminderen elke dag, zo kan ik nu zelfs zelfstandig mijn sokken aandoen.
Hier had ik 3 weken geleden niet van durven dromen.
Ik kan niet wachten om je binnen een maand te vertellen dat ik me nog beter zal voelen, want daar ben ik zeker van.

T. Muzikante 32j